Arkæologi

 

Jeg er uddannet arkæolog og har arbejdet med faget i ca 15 år. Sideløbende har jeg haft den ene fod i turistbranchen, hvor jeg har har arbejdet som guide i bl.a. Grønland og som omviser ved vikingeskibsmuseet.

Min primære interesse i arkæologi er begravelsesritualer og spørgsmålet om, hvordan vi kan finde mere viden om disse ved at studere stratigrafien, gravenes indbyrdes forhold, form og placering i landskabet.

Dernæst har jeg en stor interesse for marinarkæologi, som jeg har arbejdet med i mange år. Det er hovedsagelig forhistoriske skibe og både, som fanger mig. Det vil jeg skrive mere om her på et senere tidspunkt, men spørg endelig, hvis der er noget, du ønsker svar på i den forbindelse.

Jeg har endvidere arbejdet meget med formidling af arkæologi, og har taget en uddannelse ved University of Leicester i faget Museum Studies, hvor jeg har specialiseret mig i analyse og produktion af tekst til museumsudstillinger. At skabe en god udstillingstekst kræver nemlig meget mere end blot evnen til at koge en videnskabelig/akademisk tekst ned til et lavere lix-tal…

Der vil løbende blive føjet mere information til denne side, så følg med og tøv ikke med at spørge, hvis du ønsker at vide mere.

Skriv din kommentar - her

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s